Cere oferta acum ! Nume * E-mail * Firma / CUI * Telefon * Mesaj *
Inlocuieste imprimanta acum

Imprimantă nouă la schimb !
Aceasta promotie s-a incheiat in 31.01.2019


             Dați la schimb imprimanta dvs. portabilă de etichete pentru cel mai recent model de la Brady*

  • Obțineți o imprimantă de etichete profesională, ușor de utilizat, care vă ajută să creați etichete optime pentru cerințele dvs.
  • Obțineți acces la etichete durabile, create și testate pentru a rămâne fixate și lizibile, chiar și în condiții extreme

            În perioada 27.09.2018 - 31.01.2019 vă puteți da la schimb imprimanta portabilă de etichete actuală pentru cea mai recentă imprimantă de etichete profesională de la Brady, gratuit sau cu discount de 50%, prin achiziionarea de consumabile pentru noua imprimanta. Înainte de a decide să faceți schimbul, puteți să verificați ce imprimantă Brady puteți primi in schimbul imprimantei vechi.

Producator
Model imprimanta

 

            Programul Brady "Swap for More" este activ in perioada 27.09.2018 - 31.01.2019. Pentru a se realiza schimbul de imprimante sau pentru a beneficia de discountul de 50 %, trebuie indeplinite urmatoarele conditii:
  • Imprimantele date al schimb trebuie sa fie eligibile, așa cum sunt definite de Brady Identification Solutions EMEA. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati
  • Imprimantele date la schimb trebuie sa fie functionale.
  • Imprimantele date la schimb trebuie sa fie insotite de accesoriile care sa ii asigure functionarea (acumulator, incarcator, etc.)
  • Imprimantele date la schimb trebuie sa aiba marca, modelul si numarul de serie vizibile
  • Trebuie să fie achiziționate 6, 8, 9, 12, sau 16 cartușe sau consumabile Brady pentru fiecare imprimantă calificată
            Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta pe email la office@rominterface.ro sau la numărul de telefon: 021 322 02 30.